<3

Kommer en liten bildbomb på min prins :)










Sång

sång och musik har varit en stor del utav mitt liv faktiskt och någonting som jag verkligen älskar och tycker om att göra.
Sång har stått mig varmt om hjärtat och de gör de fortfarande :) sitter alltid och små sjunger hela tiden, haha :)
Har uppträdit på endel skol shower både med lucia och skolavslutningar ;) med en pop låt eller en gammal god klassiker, kan inte påstå att jag har en bra röst men de är känslan som räknas och jag ÄLSKAR att sjunga :D
bästa låten som de sjungs på hej vilt nu är :

http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&ob=av3e




-

http://micahs.se/
14 år och gravid :o blev helt chockad när jag läste hennes blogg. helt siiiick!
nog med att man kan gå gravid i några månader utan att veta de, men 14 år? kom igen!
tycker de är modigt gjort utav henne att behålla de och väldigt starkt gjort .


Skulle ha ridit på ridbanan idag men prisse va så öm i benen så han vägra gå framåt så både jag och annie gick in i ridhuset, tacka gudarna för ridhus ;)
ingen inspiration att blogga eller nåt idag så prisse får stå för en bild :)
ignorera att jag blundar på kortet ;)

Blodtryck

Som ni kanske har läst har jag under en tid mått väldigt dåligt. Jag har haft domningar i fötterna och händerna och har även svimmat av under ett tillfälle, jag var hos läkarn och han gav mig inga råd eller tips utan de va mer "svimmar du igen kan du åka till akuten".. Fuck you tänkte jag, jag fick skakningar igen efter ungefär 2 dagar efter läkarbesöket, jag ringer självklart till läkarn igen och vi fick en telefontid dagen efter..
Och nu har jag fått tabletter för att jag har lågt blodtryck. dom flesta har högt blodtryck, men inte lilla jag, varför skulle jag få någonting som är normalt för..
Så nu har jag under några dagar ätit någonting som heter Orstanorm som motverkar en alltför kraftig vidgning av vissa blodkärl. En väldigt stark medicin som gör att jag får exakt dom symtomerna som har hänt fast i biverkningar istället, man kan få yrsel och illamående, vilket jag har fått. Har under flera tillfällen igår mått väldigt dåligt och varit nära på att svimma. Vilket inte är så bra då jag bor själv ;)
Jag har även under dom här dagarna jag har ätit tabletterna märkt att jag är trött hela tiden, somnar fort jag lägger mig ner typ.
Har även spytt en gång, fast de va igår morse.
Jag har under 2-3 år haft ont i huvet vilket dom flesta läkarna har trott att de beror på att jag behöver glasögon, jag köpte glasögon men nu fick jag ju veta efter några år att de beror på att jag har lågt blodtryck..
Så nu hoppas jag att jag kan må bättre för en gångs skull :)



<3

gjorde min älskling lite fin idag och tog några kort :) han har blivit helt lurvig igen efter jag klippte honom.



Jag har inte hunnit redigera några bilder så här kommer ett litet smakprova iaf :)
Nytt träns och nya vita benlindor!


Heldag i stallet

Kom precis hem ifrån jag har släppt ut hästarna, eller ja över 1 timma sen ;)
Tog mig ungeför 1,5 timma idag och släppa ut odjuren, haha .
Cupido verkligen vägrade att gå ut i hagen idag så de tog typ bara 10 min att släppa ut honom ;p
Tycker synd om hästarna idag faktiskt som får stå ute, prisse gör de inge för han tycker oftast att de är skönt att stå ute när de regnar så länge han inte bli blöt igenom täcket men som lilla Braven står mest och ger mig en bitch blick för att han fick gå ut haha :)

Senare i eftermiddag ska jag till stallet igen och rida prinsen som förövrigt gick som en klocka igår, har nog aldrig varit så nöjd över honom förut! Visst så gjorde jag bara övergångar mellan skritt-trav men han har aldrig gjort dom så bra som han gjorde igår :D !
Beställde även hem ett schabrak till honom som kom igår, tror ni inte dom har gjort fel eller ?
Skulle vara mitt vita tävlingschabrak men istället fick jag ett allround schabrak med texten Enterprise .
Men istället får jag väl använda de som träningsschabrak eller bara låta de ligga ;p de är lite synd för de va jätte fint :) och där hade vi 500:- i sjön ;)


Knasig häst ;p

DAGENS DISS

måste bara dissa de människor som alltid är negativa och som även sprider en negativ energi runtomkring sig.
till dom som enbart gårt och stör sig på allt och alla hela tiden, istället för att gå runt och va sur och bitter och bara vara allmänt dryg så kan man prata om man har någonting som man stör sig på?
Jag vet personligen själv att jag inte vill ha negativa människor runtomkring mig, jag är en väldigt glad person annars och sprallig (tror jag) de gör en bara väldigt nere och negativ själv.
Gå ut och ha lite roligt och sluta stör er på saker de gör en till en gladare människa ;D


RSS 2.0