dagens ridning.

Idag fick det bli ett ridpass i ridhuset vilket gör honom gott :) tänkte att jag skulle fokusera på att få han lång och lååååg. men det gick ju sådär ;) prisse är riden i ganska hög fort på senaste riden för han var lite för låg förut.
började med att skritta fram på långa tyglar ganska länge och tog två varv i trav på långa tyglar så han skulle komma igång lite :) plockade upp och kände lite. började trava och inget mer med de :) han gick jätte fint.
jag har inte arbetat så himla mycket på volt på senaste tiden men idag var jag tvungen o va på volten för Annie och Joyan tränade för Susanne på andra halvan :) men iaf..
tog endel galoppfattningar för att se att han var med på noterna och haha. hans galoppfattningar är så jävla höga, han ställer sig typ på bakbenen och tar ett hopp framåt i fattningen haha ;)
Men inget gick fel i detta pass och det är väl det viktigaste och han blev svettig efteråt ;o måste verkligen ut och galoppera så han får upp konditionen igen så han orkar med tävlingen :)

gammal bild får det blir idag :)

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0